Amíg haladtam lassan előre az időben, addig sem unatkoztam ez alatt az idő alatt és létrejött egy érdekes kísérlet, aminek részletei egészen más szakmai területre tartoznak, ám a díszlet hozzá a tenisz világa.

Akit viszont csak a lényeg érdekel és a kevesebb duma:


Együttműködési szintek
A későbbiek magukba foglalják az előzőeket


Csak agyfejlesztés


Aki csak annyit szeretne, hogy az agya fejlesztésével szeretne az eredményein javítani, ilyen jellegű gyakorlatokra számítson.

Csak mentális fejlesztés

A mentális fejlesztéshez nem lehet sablont alkalmazni, hisz bár két ember lehet hasonló, sosem lehet ugyanaz. Ezért a mentális fejlesztési tervvel csak akkor érdemes foglalkozni, ha fennáll az érdemi kapcsolat. Több, mint 10 éves, folyamatos mélytransz meditációból meglehetősen sok tudásanyagot hoztam magammal, így aki a csak mentális fejlesztést választja, egyben beleegyezését adja abba, hogy ennek a tudásanyagnak az átfordításában játszik szerepet.

Technikai-taktikai tanácsadás

A technikai-taktikai tanácsadó még nem teniszedző, csak egy olyan teniszhez értő értelmes ember, akinek célja a játék minőségének emelése. Arra jó, hogy van kivel átbeszélni a dolgokat és a vitás kérdéseket, valamint arra, hogy merőben új nézőpontok nyíljanak meg.

Teniszedzői kapcsolat

Aki egy olyan emberen komolyan elgondolkozik, akitől életében nem látott még egy ütést sem, annak az lehet a gondja, hogy nem találta meg a számára ideális edzőjét. A tudatszint emelkedések miatt könnyen lehet, hogy bármilyen furcsa, de egy kívülálló is lehet erre megoldás. Ám nem mindenkinek, bár bárki előtt ott a lehetőség.Egy kívülálló csak akkor vehetei a bátorságot ahhoz, hogy ilyen elképzelései legyenek, ha olyat tud, amit rajta kívül senki más. Még!