Szakmai önéletrajz

Tanulmányok
Rendőrtiszti Főiskola bűnügyi szak
Kereskedelmi és Vendéglátóipari Fősikola reklám szak

ELTE Jogi Kar egy befejezett év, de közös megegyezéssel kirúgtak egy 1 éves békefenntartó ENSZ misszió miatt, aztán belecsúsztam egy 20 éves mélytransz meditációba

 

Ebből a 20 éves meditációból (melyet a 30-as éveim elején kezdtem és a 40-es éveim végén fejezek be) napjainkban térek vissza és mivel az angyalok szerint (nevezzük őket így) a meditációhoz nem szükséges a pénz, így bevétel nélkül tölöttem el ezt az időt, mint egy szerzetes. ám a visszatérés egyik észrevehető tünete a pénz fontosságának előtérbe kerülése, így mindenképp szükséges a bevétel, hogy ne kerüljek az utcára, bár ezt sem az angyalok, sem az ellenségeim nem bánnák. Felvetődik a kérdés, vajon kit érdekelhet egy 20 éve nem dolgozó felsőfokú diplomával rendelkező ember, akinek a fogai is rámentek erre, sajnos a magasabb dimenzós csatamezőn nincs pincér, sem fogorvos. A válasz még ebben a munkaerőhiányos világban is nehéz lenne erre a kérdésre, pláne ha még hozzá tesszük azt, hogy sem fizikailag, sem mentálisan nem vagyok alkalmas minden munkakör betöltésére és ez a lista inkább rövid, mint hosszú. Kiderült ugyanis, hogy a mélytransz kapcsolat nem szűnik meg a visszatérés után sem és mint ahogy a transzállapot szarik nagy ívben érdeklődése nem terjed ki a sárga csekkekre, így a munkaidőre sem, azaz olyen feltételrendszer mellett tudnék csak dolgozni, ami még tovább csökkentené az imént említett listát.

Mivel borítékolható, hogy a levelezőprogramom nem fog túlterhelődni az értem versengő munkaadók miatt, más megoldást kell választanom, nem zárva ki annak lehetőségét, hogy mégis van a világon olyan ember, aki egy rakás pénzt kifizet egy olyan embernek, aki ráadásul még szuperintelligens is és biztosan elég öntörvényű. Nem beszélve arról, a visszatérése okán nem csak a bolygó, de a galaxis energetikai és hatalmi viszonyaiba is jócskán bezavar, így számítani lehet mindenféle titkosszolgálatok és titkos társaságok érdeklődésére. A pénzhez jutásnak vannak könnyebb, kevésbé legális formái is, azonban tisztességes és fejlett embernek megmaradni eddig is művészet volt, nem igazán szeretném emiatt abbahagyni. Mivel az ezoterikus és vallási közösségek sem annyira az én világom, az egyéni út továbbra is az egyetlen számomra járható út, ám ez nélkülözi a szakmai tudásom értő közönségét, amiről természetesen nincs papírom, kivéve ha nem számítjuk annak azt, amit poénból én készítettem és még rá is tettem egy krumpliból készült pecsétet.

Nem könnyű a világ uraként a megfelelő munkahelyen elhelyezkedni, így marad még két megoldás. Az egyik az, hogy nem nagyon kötöm senki orrára az általam elért spirituális rangot (egy spirituális mutáció, pár félreértés és néhány bátor rosszakaró mágus okán a tudatom a 42. dimenzióig repült) és arra törekszem, hogy olyan reális célt tűzzek ki magam elé, amivel nem kényszerítem ezt a világot alapvető változásra. Sajnos azonban eddig egy profi sem érdeklődött egy amatőr szaktudása iránt, így marad a másik megoldás, aminek kifejtése meghaladná ennek a szakmai önéletrajznak a terjedelmi korlátaiit.

Ha egy HR-es sem jelentkezik és egy profi teniszező sem lát személyemben fantáziát, akkor nem marad más hátra, mint a spirituális képességeim használata, ami biztosan felvetne pár etikai kérdést, ha nem bizonyítanám például ezzel az önéletrajzzal, hogy minden tőlem telhetőt megtettem annak elkerülésére. Ahogy az általam precíz álmodással kifejlesztett ÉlményPark holoplatform megkezdi rendes működését (amit 3D-ben nehéz megjósolni, mivel ilyet előttem senki még nem csinált), ezt az önéletrajzot kérem tekintsék tárgytalannak, mert a beérkező bérleti díjakból már biztosan fedezni tudom lét- és civilizációs szükségleteimet.

Elérhetőségeim:

e-mail: psi@uw.hu
web: elmenypark.net

web: psi.uw.hu
személyes weboldal: http://psi.uw.hu/p/1stone.htm