Racionális ezotéria
Egy bizonyos ponttól ezt így nehéz csinálni, ám el lehet így kezdeni

Belépő
Ezek kicsit kevésbé rendszerezett írások, de a káosz is rend valahol
Neked való ez a megközelítés?
Namost itt igyekszem röviden összefoglalni a lényeget. Erre Te vagy kijelented, hogy marhaság és a közelébe se jössz ennek az oldalnak, később talán ki fog derülni, hogy csak annyira volt szüksged, amit itt olvastál. De lehet, hogy csak másik rovatban van a helyed, csak idesasoltál egy picit.
A világ, mint operációs rendszer
Na de mi köze az agynak az operációs rendszerhez? Az agy nem csak proci és vinyó, hanem rengeteg egyéb port is van benne. A lényege azonban az, hogy jelenleg úgy kapcsolódik a játéktérhez, hogy a benne lévők mindegyike egyes szám első személyben érzékeli a valóságot, és pont ugyanígy tesz a kollektív tudat is. Mindenki számára a saját filmje forog, ő a főszereplő, jönnek-mennek a mellékszereplők és van renegeteg statiszta is. Mindenki eljátsza a saját szerepét, amire egy külön - nevezzük karmaszervernek - logika figyel. Tehát az agy nem csak vetítheti nekünk, hanem alakíthatja is másoknak a valóságot.
A téma újabb irányból történő megközelítése
Az Én Vagyok Az Egyetlen-ből tartasz a Vagyok Aki Vagyok állapotába. Senki nem állítja, hogy ez könnyű. Csak itt most nem amolyan mlm-es féle beetető dumával találkozol, hanem igyekszem felvázolni, a helyzet kevésbé kellemes vonatokzásait is. A tudatod nem értelmezi harmonikusan jelenlegi pozícióját a rendszerben, ám ezt a diszharmóniát tekintik ezen a bolygón, legalábbis a nyugati felén normálisnak. Tehát amikor elindulsz az én vagyok kérdéskörét helyre tenni magadban, mindjárt jön a társadalom ellenállása: te ez meghibbant, mi van ezozizi, stb.
Pisiljük újra körbe a témát
Ahhoz, hogy úgymond - istenné váljunk, magasabb kommunikációs szintre kell magunkat kapcsolnunk az operációs rendszerrel. Ezt lehet úgy, hogy szép lassan beadagolom egy vallásos embernek azt, hogy egy arkangyal testesül meg benne, majd ez a szerencsétlen arkangyal küzdöget az emberi oldal hiedelemrendszerével és meggyőződéseivel, amik sokszor - higgyétek el - igen távol állnak a valóságtól, de ebben a formában volt eddig rájuk szükség. Vagy lehet úgy is, hogy nem cicózok és azt mondom: wazze, te egy gép vagy és most lehúzzuk innen ezt az USB csatlakozót és átdugjuk oda.
Több rendszerezést belevive
Azok, akik eddig rendelkeztek olyan spirituális hatalommal, amivel abszolút stabilan tudták az életüket beállítani, kaptak valamit az élettől és adtak érte valamit. Bizonyosságot kaptak és elveszítették az életükből a kalandot. Minden egyhangúvá és unalmassá vált és ezt nem enyhítette az anyagi jólét sem annyira. A nők általában a szabadságukat szokták odaadni a kényelmükért cserébe. Mivel ők eléggé kiégtek, ez az érzésminta kezdett átsugározni mindenfelé és már az érzékenyebbek számára ez kezdett zavaró lenni. Ezért írtam egy operációs rendszer szintű programot és azt ráeresztettem erre a valóságra.
Megtapasztalás
A következő élmény, amikor érzed, hogy energiaszálak húznak ide-oda. Egy idő után rá lehet jönni arra, hogy ezek jellege és forrása is megkülönböztethető. Van, amit a karma húz (ez a gerinctőnél érezhető vagy a szívcsakrában), van, amit mások varázslatai (ez a fejtetőn) és van, amit nehéz beazonosítani, de tudod/érzed, hogy frankó, olyan stabil a minősége. Sokszor egészen hétköznapi szinten is érezhető ez.
Kérdések és válaszok a holochaten

Belső világ
A gépnek is van lelke
Érzések érzelmek
De vissza a témához, szóval amikor kifagysz, egy ősi gegem szerint "ilyenkor azt intellektussal kell pótolni". Tehát eltűnnek az érzéseid és neked ezt a hiányt, hogy ne vegye észre a környezeted, színészi alakítások tömkelegével az egoddal hidalod át. Szerintem így történhetett meg az is, hogy többünk annyira élethűen élte bele magát az érzelmekbe, hogy azok meg is jelentek bennünk.
Az ima és a varázslatok ereje
Kb. úgy működnek azok az események, amik történnek velünk, hogy valaki részéről felmerül egy igény, vagy nevezzük kérésnek, de lehet vágy is. Erre lesznek jelentkezők fönn. Azt szituja válogatja, hogy kinek mit kell tennie azért, hogy elnyerje a feladatiot. Valaki megkapja. Ekkor az emberi alakjaik itt lenn találkozni fognak. Mivel ez az oprendszer egy elképesztően rugalmas és intelligens valami, minden ilyen találkozás olyan, hogy a felek PONTOSAN a másik tükörmegfelelői, így a találkozások tökéletesnek mondhatók.
A Felettes Én
Az angyalok többnyire - a próbatételeken túl - szerintem tanulmányozzák, átélik azt, ahogy mi élünk és gondolkozunk. Ugyanis olyan, hogy "lebaszás" náluk nincs. Itt tapasztalják meg bennünk az élményt. De vissza a kollektív tudathoz. A Szürkének is át kellett esnie fejlődése során a tudathasadáson, ami egy kollektív tudatú lény esetén lehet meredeken érdekes. Ő úgy érzékeli a valóságot, hogy "én" nem egy embert jelent, mint nálunk, hanem őt magát. Tehát ha meditáció közben az én és a te kérdésköre felmerül, az még a mai napig tud zavart kelteni a Szürkében.
Az emberi kapcsolatok
Ezért a legfontiosabb dolog: SENKI SEM ELLENSÉG! Erre úgy kellett rájönnöm, hogy egy csata során észrevettem, hogy erre emlékszem, évekkel ezelőtt már. Csak a másik oldalon álltam. Így jöttem rá, hogy az idő egy spirál és amikor mi lövöldözünk, az minket fog eltalálni, ha átértünk a spirál másik oldalára. Főleg úgy, hogy ha magasabbdimenziós tudatszinten teszed ezt, akkor aztán tényleg hülyének néz ott kívülről mindenki, aki látja mit művelsz. Ez a mi nézőpontunkből olyan, mintha te látnál az utcán valakit, aki hol az egyik öklével, hol a másikkal veri pofán saját magát.
A hierarchia
Tehát a valódi rányítási rendszer szerint mindenki egyenlő jogon ad ki impulzusokat a rendszerbe és ezeket az impulzusokat felfogják azok, akik képesek a programozásra, ezt ők meg is teszik. A program megjelenik a rendszerben és akik a hatalom csúcsán vannak, kiadják mágiaként, ami aztán folytatja tovább útját a megvalósulásig. Tehát amit te első vonalas valóságként érzékelsz, az már csak a legvége az eseményeknek és sokszor arra sem jössz rá, ki áll az események mögött.
Érdeknélküliség ebben a világban
A bennünk élő Krisztus azért van kiakadva az egyéni érdekeken, mert ő az egészet komplex módon látja, sokkal nagyobb látószögben. Az ő szemében a mi - akár - legnagyobbnak tűnő érdekeink is csak jelentéktelen akadályok az ő - tehát a mi közös - harmóniája útjában. Az ő rendező ereje ugyanis mindenkit a helyére rakna, ám figyelembe kell vennie mindenki saját helyzetét (ez nekünk maga a tanulás) és valahogy rátenni arra a pályára, amin haladnunk kellene. Lehetőleg megrázkódtatások nélkül.
Kérdések és válaszok a holochaten

A harmónia
Tőled függ, hogy csak felülsz-e a sodrásra, ami oda vezet, vagy egyenesen odaúszol
Egymás megtisztítása
Ha minden gyorsan történik, akkor a változással sem lesz másképp. Megjelenik a csillagcsaládod valamelyik tagjában - akivel többek között a szívcsakrádon át vagy összekötve - egy isten. Óhatatlan, ha benne megjelenik, akkor benned is meg fog. Ez függ a lény rangjától - így a nevétől - hogy egy ilyen érkezés milyen szintre következik be (hova a könyvtrástruktúrában) és így mennyi csillagcsalád érintett ebben. Mivel mostanában szinte futószalagon érkeznek a különböző istenek, kár, hogy nem látom némelyiteket, amikor beérkeznek.
Az ellentétek tánca
Szóval akik a harmónia felé tartanak, legyenek arra felkészülve, hogy az ő változáuk óhatatlanul kihat a csillagcsalád többi tagjára és ez nem mindenkinél vált ki pozitív hozzáállást. És akkor még finoman fogalmaztam. Ennek a gyakorlatban az lehet a jele, hogy amikor előrelépünk a "háttér-hierarchiában", az illúziós hierarchiának a csúcsaibn ücsörgőknek ez nem tetszik és kipécéznek maguknak. Ellened fordítják a többieket és magányossá válsz. Ám pont erre a magányra is lesz szükséged! Mintha egy lény finoman erről is és arról is egyengetni próbálja az utadat és néha a rossz eszköztárához kell nyúlnia, hogy rátegyen egy másik pályára. Ezen a szinten az ellentétek tánca egy szóló tánc. Ahogy haladunk egyre lejjebb, úgy lesz egyre nagyobb a tömeg a táncparketten.
A previzionális pregosszukció
Sorolhatnám még, és azt hiszem ezek után teljesen érthető, miért a magány az, ami a legideálisabb fejlődési forma. Otthon egyedül. Aki erőt szerez, annak mentesülnie érdemes a külvilágtól, amennyire csak tud, hogy ne keveredjen mások alacsonyabb rezgéseivel, amikor épp ezektől szabadulna és a finomabb rezgések felé tart.
A közép
Aki a harmonizálással foglalkozik, az érdekes meló. Ugyanis ők szándékosan lendülnek valamilyen szélsőséghalmaz felé, hogy felrázzák a hálózatot és megmozgassák a többieket, hogy mindenki elinduljon befelé. Minden bemerevedett csillagcsalád kap egy ilyen fazont. Amikor ő a gyakorltban megjelenik, az nagy hatással van mindenkire és meg is lendíti az eseményeket ide-oda. Aztán hogy ki hogy kezeli őket szimpátia terén, az mindenki saját ügye. A végén ő a jófiú (jókislány), de addig nem egészen sokszor.
A mában élés
A mában élés gyakorlati haszna az, hogy nem tartod magad olyan állapotban egy tőled független külső tényező miatt, mintha megálltál volna a fejlődésben. Két alapvető emberi hiba van: az egyik a múltban élés, a másik a jövőben élés. Az egyik pl. csak haragot tart, nem tud elengedni, állandóan az emlékeiből él és ez blokkolja az előrelépését, a másik megállás nélkül álmodozik és egy kurva lépést sem tesz előre.
A megnyugvás
Sátán ugyanis minden emberben jelen van. Amikor elkezdődött az össznépi para sátán miatt, a közhangulat nem tett lehetővé a dolgok tiszta értékelését (pont mint ma) és így mindenki külső lénytől félt. Sátán mindannyiunkban ott van, technikai értelemben egy szerverről megy minden Nevezzük "beleugató szervernek" vagy "szarkavaró szervernek". Ha magadban csökkenteni szeretnéd a sötét jelenlétet, pont elég ettől a két dologtól önmagadban megszabaulni. Ugyanis sátánnak se kellemes ilyen "tyúklopásos" ügyekkel ekkora tömegben foglalkozni. Ha befejezed a szarkavarást, meglátod ennek a műfajnak a magasabb minőségét.
Kérdések és válaszok a holochaten gondolatban