Itt mindenki ezobulvárt nyomat, ám van aki nem titkolja.....

 

Beszélgetés Krisztussal
 
- Üdvözlöm a nézőket, ma egy exkluzív vendéget üdvözölhetek kizárólag ezen a csatornán. Személyesen Krisztust!
-
Azért a személyesen kifejezés a krisztus tudatszinten megérne egy jó kis vitát. De üdvözlöm a nézőket!
-
Milyen a ma emberéhez szólni az Igékkel?
-
Mintha a falhoz beszélne az ember. Senki se figyel oda, bár mindenki ad a látszatra.
-
Úgy hallottam, tervezi a második visszatérését. Mi igaz ebből?
-
Hogy ezt a bulvár ezo média honnan neszelte meg, azt nem tudom. Eredetileg inkognitóban szerettem volna ezt megvalósítani, de aztán kénytelen voltam ezen a szándékomon igazítani.
-
Miért?
-
Mert senki sem figyelt ide, bár sokan adtak a látszatra. Amikor rájöttek fönn, hogy a látszat és a valóság mennyire távol állnak egymástól, azonnali beavatkozásra szólítottak.
-
Milyen változást jelent ez az általunk ismert történethez képest?
-
Az általatok ismert történet egy szép történet, de van egy másik is, amit ha elolvastok, akkor mindjárt egy másik világ képe tárul a szemetek elé. Szóval ha csak az általatok ismert hófehér grandiózus alak képe van meg csak, azt szép lesz eljátszani, mert pont Ti fogjátok azonnal terroristának nyilvánítani. De Ti is fogjátok eljátszani, Én csak a kereteket biztosítom hozzá.
-
Hogyan?
-
Franchise rendszerben gondolkoztam először, de aztán mégis az alapítványi formánál kötöttem ki.
-
Ne haragudjon, de ez a nyelvezet szokatlan Öntől még itt.
-
2000 éve is modern szövegem volt. Nem is értem, a ma embere számára miért a ma már érthetetlen a hiteles, miért nem az, amit ő is könnyedén megért. De nem is ez a ma emberének legérthetetlenebb hülyesége. Inkább az, mennyi baromságot képesek hinni. Például Rólam.
-
Ezt ebben a műsorban kívánja megvitatni?
-
Dehogy! Jöjjenek a kérdések.
-
A második eljövetel érdekelne.
-
Elsőre sokkal jobb ötletnek tűnt, mint másodszorra, de már beígértem. Még az elsőn sem gondolkoztam el igazán, meg is lett az eredménye. Másodszorra azért ezt jobban át kellett gondolni.
-
Hogy sikerült?
-
Ráció nélkül sehogy, így keresnem kellett a piacon egy ilyesmikkel foglalkozó holo-vállalkozást. Találtam is egyet, akikkel megnyugtató terv készült erre a beavatkozásra.
-
Holo vállalkozást?
-
Igen, a magánszektorhoz kellett fordulnom sajnos.
-
Milyen piacon?
-
Az Úr és egy földi magánszemély között létrejött egy privatizációs megállapodás, akinek a tudata eljutott ide. Arra jutottak, sokkal jobb, ha ez a spirituális tartomány, ami alatt Ti éltek fizikai testekben magánkézbe kerül, mert túl sok volt a probléma a korrupt isteni/vallási rendszerrel. Belátta az Úr, hogy a magánszektor hatékonyabb megoldásokat kínál és nekünk is rendkívül pozitívak az első tapasztalataink.
-
Milyen tapasztalatokról beszél Ön?
-
Régen mindennek volt egy felelőse, egy angyal, akinek nem volt versenytársa. Így minden lassú volt, körülményes és rendkívül korrupt az emberi szinteken. Ahogy viszont magánkézbe került ez a tevékenység, mindjárt azonnali megoldások közül válogathatunk és megismerhettük a Piac fogalmát. Nagyon tetszik nekem is és az arkangyaloknak is. Látjuk, mennyire hatékony.
-
Az emberségét nem veszíti így el a világunk?
-
Ugye ezt viccből kérdezte? Vagy ne röhögjek ennyire?

 

 

Index nagyon kevés emberhez nem elég csak ergy pici script /index

Szoftverrel is kezelhető a másnaposság

A szabadon felhasználható programkódokat összegyűjtő GitHub portálon megjelent egy vicces projekt, amit egy lusta programozó hagyott a fejlesztői közösségre.

A történet szerint a közzétett szkripteket azután találták meg, hogy a létrehozójuk felmondott és más cégnél kezdett dolgozni. A programozó arról volt híres, hogy minden olyan feladatra, ami másfél percnél több időt vett igénybe az életéből, írt egy szkriptet, vagyis egy rövid lefuttatható programkódot, hogy automatizálja a feladat elvégzését. Ez éppúgy igaz volt a munkájára, mint a magánéletére.

Az egyik szkript például a feleségének küldött szöveges üzenetet, azzal a szöveggel, hogy “sokáig dolgozom”, és a mellékelt listából hozzáfűzött valami magyarázatot is. Ezt az üzenetet mindig kiküldte, ha a szkript azt érzékelte, hogy este 9 után is be van jelentkezve a vállalat szerverére.
Egy másik szkript segítségével az egyik, általa nem igazán kedvelt ügyfelet kezelte. Amikor tőle kapott emailt, és levélben a “segítség”, “baj van” vagy “sajnálom” kifejezések közül bármelyik szerepelt, a gépet arra utasította, hogy automatikusan töltse be az illető legutóbbi biztonsági mentését, és küldjön neki egy válaszüzenetet: “Semmi baj, haver, legközelebb jobban figyelj oda.”

“Bocs, nem vagyok jól, ma otthonról dolgozom”

Van egy “másnaposság” nevű szkriptje is, ez akkor indul el, ha 8:45 előtt bejelentkezett a vállalati szerveren, de nem a munkahelyéről, hanem otthonról. De arra is volt megoldása, hogy ne kelljen várnia a kávégépnél. Ez a kód először várt 17 másodpercet, utána elkezdi lefőzni a kávét, de csak 24 másodperc után töltötte ki egy pohárba. Ugyanis pont ennyi idő kellett ahhoz, hogy a helyéről kényelmesen odaérjen a géphez, és fel tudja kapni a kávét.