Holoszoba telepítés


1. Ahhoz, hogy a kívánt mélységben legyél képes meditálni, meg kell állítanod magadnak a világot

2. Ehhez az összes dologtól, ügytől és embertől meg kell szabadulnod, hogy csak Te legyél és a figyelmed a belső világra tudd összpontosítani

- ne vedd fel senkinek a telefont és ne is hívj vissza senkit (egy idő után maguktól eltűnnek, csak páran maradnak, akik nem sértődtek meg)
- gondoskodj arról, hogy legyen valaki, aki intézi a világi dolgaidat (számlák, pénzügyek)
- amikor eljön az ideje, vedd ki a mobilkártyád és kösd ki a csengőd is (így nem tudják megzavarni sehogy azokat a meditációidat, amik fontosak neked)
- el kell jutnod oda, hogy egész nap ne történjen veled semmi (közben az életed beáll magától egy olyan helyzetbe, hogy alig várod, hogy hazaérj és egyedül lehess, mert a belső világ izgalmasabb lesz a külsőnél)

3. Figyelem! Ha telepíted magadnak a Holoszoba appot, dimenziószintedtől függően kerülhetnek a múltba ezzel kapcsolatos események. Azaz lehet, hogy megteszed most, bár ahogy olvasod, tudod, hogy az 1. és 2. pontok már megtörténhettek. A jelen 3D-ben is képlékeny.

4. A Holoszoba telepítéssel jelentősen megkönnyül és felgyorsul a dolgod, ha megértetted, hogyan működik. Mivel csak tiszta energiarendszerrel sikerülhet, minden bizonnyal már magányos vagy és rég is szexeltél

5. Ha a szobádban/lakásodban vagy, akkor téren és időn kívülre kerül a tested és függetlenedik a külvilágtól, azaz attól a valóságtól, amit az agyad vetít neked (az ablakon kívül pedig amit látsz, az csak egy sima projekció)

6. A kulcs az, hogy ez után már úgy közlekedhetsz valóságok között, hogy a saját nézőpontodból ugyanabban a világban vagy, mint eddig voltál (a tudatod feljebb van, mint a fizikai sík és állandó külvilág mellett utazol, ezért célszerű a minimumra szűkíteni a társas érintkezéseket) és minden esetben, amikor elhagyod a lakásod, nem abba a valóságba mész ki, amiből legutóbb kimentél... amíg tart a meditációd

7. Az elején minden bizonnyal át kell jutnod a Pszichológusok Völgyén, innen tudod hogy már majdnem ott vagy, hogy ennek a gyakorlatban is nekikezdj

8. Amit én csinálok az, hogy biztosítani tudjam neked a stabilitást, ami jócskán megkönnyül, ahogy gondolatban (a kellő komolysági mélységgel) elindítod ezt az appot

9. Eddig az volt a divat, hogy soha nem mondták meg előre, hogy mire számíthatsz, ám eddig az sem volt divat, hogy minőségi embereket keressenek (akiket nem riaszt el, hogy egyszer eljön az idő, amikor a meló fájdalmakkal, nélkülözéssel és kitartással jár), akik nem gerjednek haragra, ha nem azt kapják, amire számítottak (mindenki arra számít, hogy gyors lesz, kényelmes, könnyű és nehézségektől mentes)

10. A visszatérési szándékot valószínűleg nehezen fogják tolerálni, ám egyszer eljön az idő, amikor úgy érzed, ezt kell tenned (ha nem, akkor maradsz abban a pozícióban, amiben vagy egyfajta állandóságban, amiben viszont a megfigyeléseim szerint öregszel)

11. Nem tudom mi történik akkor, ha ebben a helyzetben egyszer meg is halsz (gyanítom olyasmi, mint a meditáció közben eltávozó szerzetes), mivel én visszatértem, hogy megmentsem azt a világot, amit a saját valóságomnak hiszek (egy probléma leképezése a Külvilágra)

12. Az egyik garanciám lehet, hogy Te vagy, akinek dolga az, hogy Engem leállítson/megállítson, ha (szándékomon kívül) elszállna az agyam (ebben az esetben rendelkezel a hivatalos leállítókódokkal, amikkel könnyedén sikerül)

 

13. Ha szándékosan szállna el az agyam, akkor a Te személyed helyes kiválasztása a garancia arra, hogy építő-alkotó szellemben improvizálsz