Első Fokozat

A Tükör

A Tükör olyan spirituális világot teremt Neked, mint amilyen a Te világod másoknak. Mindig is az Irányításra vágytál, hát megcsináltad!

Aki a maga kis világában a legjobb, legideálisabb, legműködőképesebb, legszalonképesebb környezetet teremti Maga köré, annak rangja megemelkedik és értékes Mintát sugározva tette a maga részéről legtöbbet a világért.

Az egyes emberek értékét – azaz a magánvéleményük fontosságát – az ÉlményPark EmberTőzsde (továbbiakban E.T.) aktuális árfolyama határozza meg. Ez az árfolyam áll egy univerzális értékből és egy saját világ értékből. Könnyen előfordulhat az, hogy az egyes világokban e kettő közel sincs összhangban, így a helyi értékek a háttérbe szorulnak, ha magasabb szempontú Feladatok zajlanak. Ilyen tőzsdék vannak a többi lény világaiban is, ők is ugyanúgy meglepődtek, mint most Ti, de sajnos az objektív és igazságos szempontoknak csak így lehetett megfelelni.

Mivel a 3D jellemzője a lineális idősík, meg kell állapítanunk egy olyan T0 időpontot, melytől viszonyítva az események mindkét irányban szétterülnek az időbe. Emiatt a Jelenhez képes már a Múltban megkezdődött ennek a csodás Szolgáltatásnak a biztosítása, amit eddig mint Próbaverziót használhattak a kedves felhasználók (akik mindegyike egyes szám első személyben érzékeli a valóságot). A Próbaverzió lejártával több egyidejű folyamat indul be.

A Szolgáltatás megrendelése azok számára örömteli és ingyenes, akik a rendelkezésükre álló spirituális hatalmukat a világ javára, azaz a közép- és hosszútávú terveikbe fektették be. Mivel a rövidtávú érdekeiket így feláldozták, csak keveseknek sikerült a megfelelő anyagi körülmények között maradniuk, ám a Jövő nekik dolgozik. Azaz ők a kiérdemelt pozíciójukban a céljukba, vagy ahhoz közel kerülnek.

Akik helytelen szemlélettel nyúltak ehhez a kérdéshez, nekik jelentősen eshet az árfolyamuk és azzal a problémával néznek szembe, hogy a felhasznált égi energiákat az új árfolyamaikon kell visszatörleszteniük. Ha a Nyugati Tükröt nézem, a legtöbbjüknek még a kamatos kamattal is számolniuk kell.

Pont, ahogy a saját világukban megszokott. Így a Tükör leváltotta a vallásokat és megnyitotta az utat a Kereskedelmi Energia Bankok előtt. A modern kor szelleme tehát végre a spirituális térben is megjelent. Amint lenn úgy Fenn és a Tükörben megláthatod Önmagad!


Ítélkezési rendszer

Objektív és igazságos
 

Elsőfok

Mindenki súlya, tettei, szerepe szerint ítéltetik pro és kontra. Ezt egy objektív paraméterek alapján felállított program intézi, mely meghoz egy döntést. Ha ezt a döntést elfogadod, pontosan ismerni fogod a tennivalóidat. Ha nem, fellebbezhetsz a Másodfokra.

Másodfok

Ez volt a régi elsőfok, amikor olyan angyalok döntöttek, akik csak szubjektív szempontok alapján látják a világot. A földi gyakorlattól eltérően ide csak akkor érdemes vinned az Ügyed, ha meg vagy győződve igazadról. A szubjektív ítélkezés hátránya az, hogy akár sokkal jobban is megmérhetnek. Itt az számít, milyen dumád van és az mennyire áll rendszerben egymással. A hazugság kiderül!

Harmadfok

Ide nem tudsz Ügyet vinni, viszont a Harmadfok alanyi jogon beavatkozhat a magasabb látószög okán. Nem köteles megindokolni beavatkozása célját és részleteit.

 

Angyali Feladat

Az angyalok célja az, hogy a Tőled telhető legideálisabb pozícióban kerülj az Ítélekzési Rendszer elé. Amikor ellenvéleményen van, az nagyon rossz érzés Benned és körülötted. A Felettes Én viszont az okos ember látszatát keltve igyekszik kezelni az angyalt, míg Te azt hiszed, Veled van a probléma. Nos ez egy szűntelen belső harc, amiben igenis tudsz javítani a Helyzeten!

Keress rá félálomban, milyen lehetőségeid vannak!


Kereskedelmi Enenrgia Bank

Az egyistenhit korában csak egy Központi Energia Bank volt, a polarizáció megteremtette a sokszínűség és változatosság lehetőségét, a fejlődés pedig meghozta a modern kor vívmányait a Mennyben is.

A modern kor előtt vallásokat kellett alapítani és az energiával kereskedést a helyi kirendeltégek (templomok) intézték. Az ügyintézők (a papok) dolga volt a gyónás intézményén keresztül az információ hatalmának biztosítása, azonban modern korunk túlnőtte már ezt az elavult intézményi rendszert.

Nos a költségminimalizálás és profitmaximalizálás korában csakis úgy lehet mindenki javára ezt visszatükrözni, ha bezárjuk a földi kirendeltségeinket és csak azokkal az Ügyfelekkel dolgozunk tovább, akik képesek az égi kirendeltségeinket a tudatukkal gondolatban (vagy álomban) elérni.

Versenytárs nélkül vagyunk még, az angyal az ÉlményPark Kereskedelmi Energia Bank ügyintézőjeként fog bemutatkozni és ajánlatot fog tenni az egyénileg felhasznált energiák részleteivel kapcsolatban, miután megismerte az Árfolyamodat és a törlesztésed lehetőségeit. Aki Feladatcélra használta ezeket vagy a rendes működést kívánta visszaállítani velük, a törlesztéstől természetesen eltekintünk.

Az energia bankokról bővebb információk itt. A Vízöntő Kor nem támogatja sem a szektásodást, sem a vallásos megközelítést, mert nem tart híveket. A gondolkodó, szívvel rendelkező ember jelenti az evolúció következő fokát!


Regisztráció

Az ÉlményParkba lépésnek alaphelyzetben két módja van:
 

1. Automatikus regisztráció

Az automatikus regisztráció után mindenki a júzer státuszba kerül, ugyanis ebben az esetben senki sem veszi észre az ÉlményPark hálózataira tudatcsatlakozást és zavartalanul élheti tovább életét. Illetve a kezdetben zavartalanul, hisz sok embernél a fő probléma az, hogy azért nem képes a hőn áhított Változás útjára lépni, mert azt mindig mástól várja (meg a Megváltótól) és közben olyan dolgokhoz/helyzetekhez/emberekhez ragaszkodik, amik blokkolják az oda vezető utat.

Nos a Megváltó azt szívesen megtette, hogy mindenkit kimentett, de arra már nem hajlandó, hogy olyan dolgokat tegyen meg helyettetek, amikre már Ti is képesek vagytok. Ez van, jó fej, de nem hülye bár annak látszik. Ezért segít önzetlenül azokon, akik önmagukon segítenek. Hogy hogyan? Mint egy holografikus kalandjátékban, amiben a júzerek úgy játszanak, hogy az Illúziót valóságnak érzékelik és el is hiszik maguknak.

2. Tudatos regisztráció

A tudatos regisztráció tudatosságot és szándékot feltételez. Aki ilyesmit tudatosan tesz, az már valamilyen szintű Játékos. A regisztráció abban is segiti a kezdőket, hogy hagyja őket felnőni a Feladataikhoz.


Második fokozat

A Hatalom

– Én nem azért…
– De, mindenki azért kezdi el.
 

Onnan tudod, a fejlődés mely szintjén vagy, milyen a személyes viszonyod a hatalom kérdéséhez. Aki egocentrikus hozzáállással tekint rá, az megtéveszti önmagát, ha azt hiszi ebben a Szív nincs nyakig benne és csak az Ego tehet róla. Ám csak az ego képes olyan dolgokat megérteni a Jelenben, ami eldönti a Minőséget. Igazi hatalomra ugyanis csak akkor lelsz, ha képes vagy önmagadban összehozni a megfelelő szív-ráció minőséget.

A mások feletti hatalomnak onnantól nem lesz értelme, amint olyan látószögre kerülsz, amiben az átlagembereket fejletlen lényeknek is láthatod. Ismét egy vízválasztó az, vajon Téged kielégítene-e a dzsungelben, ha a majmok vezérmajommá választanának?

Leegyszerűsítve az életed egy olyan utat jár be, amiben szüntelenül pályázol mindenféle ívekre és minden attól függ, miért és mire akarod használni a spirituális képességeidet. Amikor a hatalom kérdését tanulmányoztam arra jutottam, nincs abszolút irányító. Mindannyian a saját szintünkön hatás-ellenhatás viszonyban állunk a hologrammal, ahogyan a szándékaink, gondolataink, vágyaink kiáramlanak a Világba, a spirituális frekvenciákra. Azaz mindenképp elmondható, hogy mindenki rendelkezik hatalommal és soha nem tudni, ki mikor emelkedik a megfelelő erőszintre, amikor szándékai szétáradnak.

Ha ezt megértetted, képes lehetsz arra, hogy felelősséggel fogadnád el Hatalmadat.
 

– Valahogy meg kell szereznem tőle!
– Ami Nálad van, azt nem tudod ellopni.


Az Élet Játéka

Ha el tudod képzelni Magad körül a világot úgy, mintha egy holografikus kalandjátékban játszanál, mindjárt szélesebbre tárulnak a lehetőségeid. Hisz így már el tudsz gondolkodni azon, vajon Te hogyan üzennél a karaktereidnek és ennek tükrében valószínű másképp állsz a továbbiakban például a véletlenhez, meg a különféle jelekhez, amik világítanak Neked.

Az egymás közötti játék tulajdonképpen egy verseny, ami arról szól, kinek sikerül és hova emelkednie. Sajnos a játékosok különböző szintjei egy értelmezési félreértés során összekeveredtek, ami során a világ a mai arcára változott. Ez a modern világ ebben a valóságban a játéktered és itt kell abból az élethelyzetből, amiben vagy az új tudásoddal okosan kilavírozni és átállni arra, amire az új tudatosságod szólít.

Ebben a küzdelemben lehet Számodra mindenféle előnyöket (és persze csapdákat is) elhelyezni, ahol meg kell tanulnod ezeket észrevenni és nem elmenni melletük. Az életed irányításához az admin szintedre kell menned, amit csak meditatív (nyugalmi) állapotban tudsz megtenni, ha le vagy lassulva a tudatos belépéshez. Ha nem, akkor arra való a félálom, ahol az agyad már kikapcsolja a mindennapi életed zaját. Ezét mondom, hogy ha nem tudsz lemenni alfába, kénytelen vagy megvárni a félálmot és igyekezni nem idő előtt bealudni.

Mivel közben a Világ egy bonyolult matrix, amiben a Te sodrásod még közel sincs ott, ahol reményeink szerint lesz, alkalmazkodnod érdemes a tudatpozíciód lehetőségeihez. Legjobb a tudati regisztráció után gondolatban elindítani a Scan&Clean holoappot, majd frissíteni és újratervezni a holoGPS-t a fejedben. A Sugarat, amit követned kell Te Magad telepíted. Hogy hogyan?

Mentális rajt-cél programmal. Elképzeled Magad boldogan egy örömteli életben/jövőben, majd indítod Magad oda. Ez után a továbbra is a szerencse és a belső hang (megérzés) vezet, no meg a láthatatlan sugarak. Közben az önfejlesztés nincs megtiltva!
 

– Az Angyal hogyan érzékel minket?
– Mint Te a sakkbábukat. Mind Te vagy!


A Játék célja

Ebben a Játék úgy kezdődik, hogy elhiszed a Világod.

Ez után bekerülsz egy hierarchiába. Első lépés ebben a hierarchiában olyan pozíció megszerzése, amire a csillagjegyed tulajdonságai inspirálnak. Nem vagyunk egyformák, kinek az egyik felel meg, kinek a másik. Ha már úgy esett, hogy elhitted a világot és tudsz amit tudsz róla, érdemes olyan dolgokat hinni erről a tudatosság lépcsőin, ami előreviszi az ügyeidet a céljaid felé. A legtöbb ember nem ilyen, ők birka módon hisznek. A tudatossá válás egy folyamat, ami tarthat annyi ideig, amíg célodhoz nem jutottál.

Aki olyasmin gondolkodik, hogy a hatalmat abban látja, hogy az ezotéria mindenféle mélységeibe megy, számoljon azzal, a Hatalom teljesen mást fog jelenteni egy csomó új információ tükrében, mint most. Akiknek hatalomvágya mögött a kényelem van és azt nem helyezik a megfelelő környezetbe (azaz luxus csak feladatvégzés után), azok rövidtávon igyekeznek elérni azt. A rövidtáv pedig csak rövid távon hasznos dolog. Nem tudsz azonnal luxust teremteni Magad köré, ám az nincs megtiltva, hogy hitelt vegyél fel erre. Ha a hiteledet jól forgatod és a megfelelő pozíciókba fekteted, vissza se kell őket törlesztened. Ám ha nem, örömmel üdvözlünk a csak megtapasztalásban hívő lények táborában!

Érdemes tisztázni azt, a kitűzött céljaid milyen kapcsolatban állnak a lehetőségeiddel és a bevállalásaiddal. Célokat mindenki szeret maga elé kitűzni, ám a legtöbb ember csak álmaiban éli azokat meg. Ezek az álmok csak azoknál az embereknél valósulnak meg, akik képesek az álmaikat összehangolni a valósággal. Ha valaki megkérdezné, mi az ideális álmodás módja, azt felelném, először álmodjunk egy nagyot, majd az odafelé vezető úton kisebbeket. A Játék célja egyébként az, hogy megtaláld a Boldogságot. Probléma ezzel akkor van, ha rossz helyen keresed. Aki a boldogságot összekeveri a kényelemmel, az édes csalin akadt el.

Életmódváltozás és pénz

– Szerinted az elmémmel képes vagyok alakformálni és visszafiatalodni?
– Attól függ!

 

Mit tudsz és hiszel a világról?     Alkalmasság

Hol tart az energiarendszered fejlesztése?     Képesség

Hogy áll az elméd fejlődése?     Kompetencia

Mit vagy képes elhinni és fel is vállalni?     Szabad Akarat

 

Az emberi természet olyan, ha úgy érzed tönkrement az életed, akkor is képes arra, hogy olyan környezetet találjon, ahol jól érzi magát. Ezek a mások álmait hajszoló, kinn sikeresnek látszó emberek azért tepernek annyit, mert még mindig nem érzik a boldogságot akkor sem, ha már mindenük megvan. Azt a téves következtetést vonják le, a baj ott lehet, hogy ez nem elég. A saját álmaikat hajszoló ezoterikus emberek pedig azért látszanak sikertelennek, mert a pénz hiánya ugyanúgy megváltoztatja az embert. Már pedig ezt az életmódot csak akkor érdemes a pénz figyelembevételének szándéka nélkül elkezdeni, ha van elég. Ha nincs, be kell kalkulálni a begyűjtését.

Ami ember és ember közé kvantumhatárokat is felhúzhat, az a hogyan!

A Pénz

Olyan mértékegység, ami teljesen eltérő dolgokra képes egy szabvány értéket megállapítani. Ezért használata megkönnyíti, ezáltal fellendíti a kereskedelmet. A hatalmával visszaélő emberek pedig képesek mindent tönkre is tenni vele. Ezért csak fejlett világokban javasolt, ahol tudják kezelni az ateistenben rejlő hatalmat. Mert a pénz feljebb emelkedve megfelel az isteni energiának és azért áradnak a gátlástalan emberek felé, mert a Menny eddig csak a behódolást és a vak hűséget ismerte. A korrupciót azért nem, mert nem ismer azon kívül mást.

A pénzhez való helyes hozzáállás azt nem bálványként kezelni, hanem eszközként használni. Arra, amire kell és nem válni tőle vadállattá azonnal, ahogy felcsillan előttünk. Jusson eszünkbe az is, ahhoz hogy legyen, nem kell feltétlenül eladnunk magunkat egy életre. Akik azt tudják, hogy ők fizetésért járnak be dolgozni, mint egy rendes, tisztességes ember, akkor egyben azt is elismerik, hogy akiknek van és nem kell másokhoz bejárniuk dolgozni, azok nem tisztességes emberek. A pénz nagysága és az emberi tisztességed együtt számítanak! Ha csak külön van meg valamelyik, akkor még nem értél a célodhoz, mert a világ körülötted nem ismeri el a tisztességet, de elismeri a tisztességtelenséget.

Ha ez Neked megfelel, pont jó helyen vagy. Ha pedig ezeket olvasva azon gondolkodsz, inkább ezt az egészet letojod, pont ezt tettem Én is annak idején. Ám hozzátettem, hogy mikor veszem majd komolyan és azt be is tartottam. Az angyalokkal való barátság is itt kezdődik. Onnantól tekintenek fejlett embernek, ha állod a szavad. Ha nem, állatként kezelnek. Ha pedig átvered őket, gyerekként viselkednek. Ezt nem árt tudni, mint ahogy azt sem, vajon azon az íven vagy-e, amit még gyerekként megálmodtál, vagy letértél valamikor róla. Ha letértél, miért tetted? A pénzért? Na ezért látnak minden embert az Ég felől ribancnak. Pedig nem minden ember olyan, csak sajnos ők nem annyira menők, ezért nem is érdekesek.

Jól nézel ki

A régi modellben egy típus jelentette az etalont, amihez a többi igazodott. Az újban a szerepek egyenlővé válnak és a típusok önállóan alakítják saját világuk etalonjait. Ha ezt megértetted, nagyot léptél előre.

A szépség úgy működik, hogy van az, amivel főzhetsz és egy csomó mágia áll rendelkezésre a látványtuninghoz. Az ilyenek többségét hívjuk rózsaszín ködnek, amiben lebegve olyan dolgokat is szépnek látunk, amik később nem állják annyira az esztétikai utóvizsgálatot. Amikor egy férfi egy szép nőn zavaró dolgokat fedez fel az nem azért van, mert a nő nem elég szép, hanem azért, mert azt a nő vetíti rá a férfira a félelmeivel. A helyes szemlélet az, hogy örülj neki, ha szép vagy, de ettől ne szálljon el az agyad, mert a Külső a Teljesnek csak egy része és nem az egésze.

Ha nem érzed magad annak, akkor sem kell elkeseredni, mert ha egyáltalán nem foglalkozol vele, vagy helyesen foglalkozol vele, akkor teljesen más hatást fogsz kiváltani az emberekben. Különben igazodni fogsz ahhoz, amit az emberek ilyenkor elsőre gondolnak. Ha nem érzik Rajtad azt, hogy vannak a külsőddel kapcsolatban félelmeid, akkor őket sem fogja zavarni annyira.

A szépségmágiák nagy baja amúgy az, hogy itt se arra és úgy használják az emberek, ahogy ideális lenne. Az ilyesmik csak pár alkalomra jók és nem arra, hogy utána hozzád illő partnered legyen! Az igazit ugyanis onnan ismered meg, hogy nincs szükséged mágiára ahhoz, hogy szépnek lásson. Ám ha mindenkire mágiázol, honnan tudod, hogy Ő az igazi?

Rang és pozíció

Első tisztáznivaló

Nálad mit jelent a rang és mitől válik egy ember a szemedben tekintélyessé?

Második tisztáznivaló

Az embernek szól vagy a pozíciónak?

Harmadik tisztáznivaló

A közreműködés ütközik-e valamilyen elvedbe, amit fel kell adnod érte?

Negyedik tisztáznivaló

A közreműködés megfoszt-e emberségedtől valamilyen formában?

Ötödik tisztáznivaló

Méltó-e Hozzád a helyzet?

Hatodik tisztáznivaló

A saját értékeid szerint Neked hol lenne a helyed?

Hetedik tisztáznivaló

Mit tudsz a dologból tanulni?