..."Mi nem annyira emberek vagyunk, akiknek spirituális tapasztalásaink vannak, mint inkább spirituális lények, akik megélik az emberi létet."...
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bármi lehetséges és bármi megtörténhet. Csak tudd, mit akarsz és bízz Önmagadban!
Véletlenek nincsenek. Az sem véletlen, hogy erre az oldalra jöttél, bármilyen módon találtál is ide. Ezt az oldalt sehol nem hirdetem. Nem a nagy látogatottság a célja, hanem hogy olyan emberek találjanak itt elgondolkodnivalót, akik el akarnak gondolkodni. Akik érzik, hogy a világ nem az, aminek látszik, és amilyennek a befolyásra törekvők igyekeznek beállíttatni velük. Aztán hogy az életük tudatosabbá váljon és megváltozzon. Minden rajtad múlik! Ne higgy el semmit, de gondolkozz el mindenen! Ha viszont megtapasztaltál valamit, azt építsd be életedbe.
A Szeretet legyen Benned!

 

A weboldalon található tartalmat alapvetően két forrás-típusból merítettem. Az első típus, a különféle - a témához köthető - irodalmakból áll, a második a saját meglátásokból és gondolatokból (ezek arany háttérben találhatók). Külön kiemelném, hogy az én igazságom nem biztos, hogy a Te igazságod! Az igazságnak van még egy érdekes tulajdonsága: mindenki számára egyedi és mindig a jelen igazságáról beszélhetünk... Ami változhat, és az idő egy másik pontján már más értelmet nyerhet. Ez a fejlődés óhatatlan velejárója és nem tévesztendő össze a tudatos hazugsággal!

E-mail: psi@uw.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Két kis magzat beszélget


- Te hiszel a születés utáni életben?

- Természetesen. A születés után valaminek következnie kell. Talán itt is azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.

- Butaság! Semmiféle élet nem létezik a születés után. Egyébként is, hogyan nézne ki?

- Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt. Talán a saját lábunkon fogunk járni és majd a szánkkal eszünk.

- Hát ez ostobaság! Járni nem lehet. És szájjal enni... ez meg végképp nevetséges! Hiszen mi a köldökzsinóron keresztül táplálkozunk. De mondok én neked valamit: a születés utáni életet kizárhatjuk, mert a köldökzsinór már most túlságosan rövid.

- De, de, valami biztosan lesz. Csak valószínűleg kicsit másképp, mint amihez itt hozzászoktunk.

- De hát onnan még soha senki nem tért vissza. A születéssel az élet egyszerűen véget ér. Különben is, az élet nem más, mint örökös zsúfoltság a sötétben.

- Én nem tudom pontosan, milyen lesz, ha megszületünk, de mindenesetre meglátjuk a mamát és ő majd gondoskodik rólunk.

- A mamát? Te hiszel a mamában? És szerinted ő mégis hol van?

- Hát mindenütt körülöttünk! Benne, és neki köszönhetően élünk. Nélküle egyáltalán nem lennénk.

- Ezt nem hiszem! Én soha, semmilyen mamát nem láttam, tehát nyílvánvaló, hogy nincs is.

- No de néha, mikor csendben vagyunk, halljuk, ahogy énekel és azt is érezzük, ahogy simogatja körülöttünk a világot. Tudod, én tényleg azt hiszem, hogy az igazi élet még csak ezután vár ránk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...Az "ezotéria" nehéz szó.
Valamikor volt egy konkrét jelentése, de aztán (sok évvel ezelőtt) könyvkiadók szerkesztői és szemináriumvezetők kezébe került, és a mai napig nem heverte ki ennek a találkozásnak a következményeit. A szónak ma már semmi köze sincs eredeti jelentéséhez. Napjainkban az ezotéria területéhez tartoznak például a szellemek hangjáról készített felvételek, a dimenzióutazás, a halottakkal való kapcsolattartás és Atlantisz is; nem csoda, hogy senki sem tudja, mit is takar a szó.
Az "ezotéria" pedig titokzatosan mosolyog, és ugyanazt teszi, amit már évezredekkel ezelőtt is tett: rejtőzködik - vagy titkolja jelenlétét...

(Peter Orban - Ingrid Zinnel: Ezoterikus Asztrológia, az élet forgatókönyve)