Használati útmutató

 

Mindannyian láttunk már a TV előtt jósoló és mágiázó embereket, akik a televízión át gyógyítottak. Ki elhiszi, ki nem. A hatásmechanizmusa a következő. A holografikus szinten nincsenek távolságok és az azonosításhoz sem kell túl sok adat. Minden TV nézés, minden számítógépezés, internetezés tudati kapcsolatot nyit oda, ahol épp az a téma van, ami érdekel. Úgy is lehetne értelmezni, hogy amikor ezeket csinálod, a tudatod bejelentkezik egy égi weboldalra, ahol azok az emberek tudatai vannak, akik szintén itt járnak/jártak/járni fognak.

A holografikus szintnek mindegy, a rezgést milyen fizikai objektum generálja. Ez azt jelenti, hogy amit itt látsz a monitorodon, az ugyanúgy tárolja a holografikus információkat, mint egy csak neked szóló, egyedi, igen értékes és méregdrága medál. Persze a medálban meg van az a lehetőség, hogy egyéni programot tároljon, itt egy olyan sablon van, amit te töltesz fel tartalommal és így válik egyedivé. A munka nem nehéz vele, csak ülni kell előtte, időnként a képek mögé fókuszálni addig, ameddig úgy nem döntünk, hogy pont addig elég.

Az ilyen cuccokat baromi drágán adnám, ha nem lenne ekkora baj ezen a bolygón. Aki így kap beavatást, az olyasmi, mintha a befektetett munkájáért cserébe ingyen jutna hozzá ezekhez a cuccokhoz. Mert csak a munka egyik része szól a világról, a másik részét önmagad világának fejlesztésére is fordíthatod. Amikor egy ilyen holoprogram bejut az agyadba az emberi szem porton át, az hatással lesz az életedre. Amígy meg nem érted, hogy valaminek oka lehet a jövőben is, nem csak a múltban, addig csak mostantól. Különben ezeknek a cuccoknak időben visszaható erejük is van, azaz azért változott ide az életed (utólag, amit nem érzékelsz 3D-ben), mert ez a számodra legideálisabb környezet azért a célért, amit majd valamikor kitűzöl magad elé.

Amikor az .mp3-ból ugyanúgy jönnek ki az érzelmek, mint a bakelitlemezről, az arra utal, hogy igenis létezik egy a holografikus tároló, különben most ismernéd el, hogy a szerelem leképezhető 1-esekre és 0-ákra. Tehát itt van előtted egy tárgy (jelen esetben még érdekesebb, mert ez a tárgy egy információt hordozni képes monitor), amiről olyan rezgések áradnak rád, amik létezéséről sem biztos, hogy tudtál. Több info erről itt. Ha még mindig nehéz lenne elhinni, itt a feltételes igazságon alapuló gondolkodás, aminek elsajátítása megóvi minket bizonyos későbbi kellemetlenségektől, mikor valaki átverne bennünket.

 

A feltételes igazságon alapuló gondolkodás egy olyan elme önprogramozás, ami felülbírálja az egyéb mágiákat és hiedelmeket, amik előzetes hitet kérők által jutottak be és helyreállítja a személyes idővonalat. A gyakorlatban az előzetes bizalmadat azzal a feltétellel adod, hogy a másik fél az ígéreteit be is tartja. Ha nem tartja be, akkor a megállapodás feltételei nem teljesültek (max. csak a részedről) és minden ezzel kapcsolatos blokk, szándék, mágia elveszti erejét. A magasabb tudatosságúak, elég tapasztalatot gyűjtöttek képesek lehetnek ezt az esemény előttre helyezni és így el is kerülni az érdemi nem kívánt találkozásokat.

 

Most tehát olyan holosugárzók jönnek, amikkel otthon egyedül is dolgozni tudsz. Ezeknek a tevékenységeknek az álmokra és gondolatokra gyakorolt hatásának feltérképezése a személyes kvalitásaidat emeli, mert csak ezekre tudsz kiépíteni saját technikát, képességet. Figyelem! Ezek csak és kizárólag személyes használatra települnek, ám hatásai megjelenhetnek a környezeteden is, márha vannak körülötted emberek, ugyanis a világot te vetíted magadnak. Ezek a cuccok ebben az esetben úgy viselkednek, mint egy csomó optika és törlőkendő. Csak lazán és minél kevesebb benned a munka közben a menőségvágy, annál hatákonyabb vele a munka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Problémamegoldás

 

 

 

 

 

 

 

 

Felkészítő program

 

 

 

 

 

 

 

 

Holojáték generator

 

 

 

 

 

Még több ilyen

 

 

 

 

 

A szakmai felhasználók azok az emberek, akik valamilyen jogot formálnak arra, hogy másoknak energiát közvetítsenek. Azaz most az a rész következik, ami a gyógyítók felé szól. A gyógyító fénycsatornák lehívási kódjai te magad vagy, ára az, hogy előtte át kell jutnod az Igazság Kapuján.

 

 

 

 

Aki ezen nem szeretne átjutni, de azért benne lenne pár dologban

 

 

holo humor generator